24 sep 2023

Brandincident

Av styrelsen | 2023-09-24 12:51

Hej alla hyresgäster med parkeringsplatser i garaget,

Idag på förmiddagen (söndag) inträffade en händelse som vi vill informera er om. En uppmärksam hyresgäst larmade räddningstjänsten eftersom det observerades ovanligt mycket rök i garaget. Som svar på larmet skickades fem brandbilar till platsen, och efter en noggrann inspektion konstaterades det att det inte hade varit någon brand. Istället verkar det ha varit ett fall där en bil avgett ovanligt mycket avgaser.

Vi vill tacka den uppmärksamma hyresgästen som agerade snabbt och korrekt genom att larma räddningstjänsten. Er uppmärksamhet på säkerheten i garaget är av största vikt, och det är tack vare er som vi kan förebygga eventuella incidenter.

Denna incident påminner oss också om vikten av att använda våra parkeringsplatser enbart för deras avsedda ändamål, nämligen att parkera bilar. Vi uppmuntrar alla hyresgäster att se till att inget annat än fordon förvaras i garaget och att städa bort eventuell skräp eller föremål som inte hör hemma där.

Tack för er förståelse och samarbete för att hålla vårt garage säkert och funktionellt. Om ni har några frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss.

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen

23 aug 2023

Uppdatering angående laddplatser

Av Fredrik Nordlöf | 2023-08-23 08:10

Många medlemmar hör av sig till samfällighetens styrelse för att få information om status gällande laddplatser. För närvarande ligger vår ansökan om ändring av anläggningsbeslut hos Lantmäteriet. Först därefter är det dags att ta  tag i frågor som projektering, finansiering, upphandling och andra praktiska frågor. Styrelsen kan alltså inte i dagsläget svara på när detta projekt kommer kunna sjösättas.

Styrelsen

9 jun 2023

Nya rutiner för hantering av köplats till parkering för BRF Essinge Port

Av Ulf Nyström | 2023-06-09 08:05

För att ställa dig i kö till en garageplats eller utomhusparkering gör du detta på Storholmen Förvaltning webbsida, Inloggning kösystem du måste välja "Skapa Inloggning" om det är första gången du besöker sidan.

Här kan du själv sedan anmäla köplats eller lämna köplats. Du kan också se din status på köplatsen.

25 apr 2023

Garagestädning Onsdag 26 April

Av styrelsen | 2023-04-25 06:52
24 apr 2023

Garaget städas onsdag 26 april

Av Martin Svenningsen | 2023-04-24 06:39

Onsdag den 26 april kommer garagets golv att städas.

Därför måste samtliga fordon vara borta ur garaget från 07.00.

Skador på fordon som lämnats kvar ersätts inte.

STYRELSEN